Dinsdagavond 19 maart webinair Rijkswaterstaat over de werkzaamheden brug A7

Op dinsdagavond 19 maart organiseert Rijkswaterstaat een online webinar over de werkzaamheden aan de brug in de A7 bij Purmerend. Het webinar start om 19.30 uur, duurt een uur, vragen staat vrij en iedereen is van harte welkom.

Lees meer

Planning werkzaamheden brug A7

De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4 op 5 april. De volledige werkzaamheden duren tot 1 september 2024. Bouwcombinatie Savera voert de werkzaamheden uit.

Lees meer

Uitnodiging inspiratiesessie Sectortafel Techniek

Op 17 april organiseert de Sectortafel Techniek een inspiratiesessie ’Doelgerichte samenwerking’ voor werkgevers en mensen uit het techniek onderwijs.

Lees meer

Hesseling Vlees is Ondernemer van de regio Waterland 2023!

In de sfeervolle en feestelijke ambiance van de Purmaryn vond op 11 maart de
bekendmaking van de Ondernemer van het jaar 2023 voor de regio Waterland plaats tijdens de NV Purmerend. 

Lees meer

Procedure ontheffingen A7

Vanaf 12 maart ’24 kan je op de website van Rijkswaterstaat (www.rws.nl/a7purmerend.nl) zien welke gebieden automatisch in aanmerking komen voor een ontheffing. Alle adressen in deze gebieden ontvangen voor de start van het werk op 8 april twee ontheffingen voor het betreffende gebied.

Lees meer

VOWA-jaarprijs powered by NV Purmerend

Tijdens een bijzondere editie van de ondernemerstalkshow NV Purmerend in de kleine zaal van Theater de Purmaryn wordt maandag 11 maart a.s. de VOWA Jaarprijs 2023 uitgereikt. Er zijn drie bedrijven genomineerd.

Lees meer

Uitgangspunten gesloten verklaringen en ontheffingen bedrijven

In gemeente geldt tijdens de werkzaamheden aan de brug A7 (van april tot september) in een aantal zones een geslotenverklaring voor vrachtverkeer (zie kaart). Deze geslotenverklaring is ongeacht het gewicht van de vrachtauto.

Lees meer

Hoe organiseer je een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein?

Ondernemers op bedrijventerreinen staan voor grote verduurzamingsopgaven, maar het is ontzettend druk op het elektriciteitsnet. VNO-NCW West wil, in samenwerking met de Rabobank en hun regionale partners, ondernemers en bedrijven op bedrijventerreinen hier graag mee helpen.

Lees meer

Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend

Van april tot 1 september versterkt Rijkswaterstaat de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend. De steunpunten van de brug zijn niet sterk genoeg voor zwaar verkeer. Tijdens de werkzaamheden geldt in de eerste fase een extra gewichtsbeperking van 25 ton.

Lees meer