Vanaf 12 maart ’24 kan je op de website van Rijkswaterstaat (www.rijkswaterstaat.nl/a7purmerend) zien welke gebieden automatisch in aanmerking komen voor een ontheffing. Alle adressen in deze gebieden ontvangen voor de start van het werk op 8 april twee ontheffingen voor het betreffende gebied.

Vanaf half maart is de website www.ontheffingA7purmerend.nl online. Via deze site kunnen extra ontheffingen worden aangevraagd voor de gebieden waar spitsverboden gelden. Doe dat alleen als het echt nodig is. De spitsverboden zijn ingesteld om de veiligheid en leefbaarheid in de betreffende gebieden te dienen. Op deze website is ook te lezen voor welke gebieden en wegen spitsverboden gelden en welke criteria gelden voor het verkrijgen van een ontheffing.

Via onze projectwebsite A7: versterking brug Purmerend (rijkswaterstaat.nl) kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief A7. Dan word je automatisch op de hoogte gesteld als de website voor het aanvragen van ontheffingen online is.

Diegene die binnen de criteria valt en een ontheffing heeft aangevraagd heeft deze voor start van het werk op 8 april ontvangen.

Hier treft u nog extra toelichting aan van Rijkswaterstaat met betrekking tot de werkzaamheden A7.