Vereniging Ondernemend Waterland

UITNODIGING KICK OFF SECTORTAFEL TECHNIEK

Op 24 november wordt vanuit de sectortafel techniek een kick-off georganiseerd. De sectortafel bestaat uit een klein gezelschap met een brede achterban uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid. Zij maken zich hard om de arbeidsmarkt specifiek voor de bouw en technieksector in Waterland te verbeteren.

VOWA (Verenging Ondernemend Waterland) is nauw betrokken bij de sectortafels en ondersteunt dit initiatief van harte. Wij brengen deze kick-off graag nog eens extra onder uw aandacht om het belang hiervan te benadrukken.

De kick-off is bedoeld voor ondernemers en opleidingsinstellingen uit de regio. Het gaat deze avond met name over wat de bedrijven in de bouw en techniekbranche nodig hebben van het onderwijs op alle niveaus, om vacatures nu en in de toekomst te kunnen blijven vervullen en om aan de opgaven waar we voor staan te kunnen voldoen. Daarnaast worden presentaties gegeven over het Sterk Techniek Onderwijs en het Technasium. Door aan te sluiten bij de kick-off kunt u kenbaar maken wat voor uw bedrijf van belang is. De sectortafel techniek gaat met de input van deze avond aan de slag.

 

DATUM: Donderdag 24 november.

LOCATIE: Gerrit Rietveld, Spinnekop 1 Purmerend.

INLOOP: 19.45 uur START: 20.00 uur

PROGRAMMA:

20.00-20.20 uur De sectortafel wat houdt dat in? In een korte presentatie vertellen wij hier alles over en stellen de tafelleden zich voor.

20.20 uur Presentatie Sterk Techniek Onderwijs Wat houdt het programma in en wat betekent dit voor jou?

20.50 uur Korte pauze

21.00 uur Presentatie Technasium Welke mogelijkheden biedt het Technasium en hoe ontstaat de benodigde wisselwerking?

21.30 uur Zelf aan de slag: input en inventarisatie Het belangrijkste onderdeel van deze avond! Geef jouw input mee aan de sectortafels, zodat ook jouw bedrijf profiteert van de uitkomsten!

22.00-22.30 uur Afsluiting avond met een drankje en hapje.

 

Wij hopen u van harte u op 24 november te mogen verwelkomen in het Gerrit Rietveld College aan de Spinnekop 1 in Purmerend.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar nm.burrie@purmerend.nl o.v.v. uw naam en bedrijfsnaam

UITNODIGING KICK OFF SECTORTAFEL TECHNIEK