Vereniging Ondernemend Waterland

Uitnodiging bedrijfsbezoek Tol Plaatwerk - 12 februari 2019

'Toekomstbestendig ondernemen’, hoe doe je dat? 

Tijdens verschillende bijeenkomsten in 2019 richten we ons op het ondernemerschap van de toekomst. VNO-NCW Noordwest Holland laat met bedrijfsbezoeken en inspirerende sprekers zien hoe ondernemers en innovatieve bedrijven omgaan met de uitdagingen van de moderne tijd en deze omzetten in kansen. 

De aftrap voor het nieuwe jaar wordt gegeven bij Tol Plaatwerk in Volendam. Het bedrijf bestaat dit jaar zeventig jaar en is expert op het gebied van plaatbewerking. Samen met bouwcollectief Kwakman Groep zet Tol Plaatwerk in op voortdurende verbetering van hun processen. Vanuit deze drive naar vernieuwing is deBouwlocker ontstaan, een minicontainer die bedrijven zeeën van tijd bespaart op de bouwplaats en bovendien de productiviteit optimaliseert. Benieuwd hoe Bouwlocker dit voor elkaar krijgt en hoe de gebundelde krachten van Tol Plaatwerk en Kwakman Groep dit vernieuwende product opleverde? Op dinsdag 12 februari nemen Cor Kwakman, directeur van Tol Plaatwerk en Jaap Buijs, directeur Kwakman Groep, ons mee in hun succesvolle samenwerking met aansluitend een kijkje in de fabriek. 

Tol Plaatwerk is een internationaal metaal verwerkend bedrijf. Zij staan bekend om hun maatwerk en innovatieve toepassingen voor tafels in controlekamers, de luchtvaart, de scheepsbouw en in beveiligingskamers. En niet te vergeten de stalen frames van schoolbankjes. Onlangs heeft Tol Plaatwerk een mooie deal gesloten met de Koninklijke Marine voor vier fregatten. 

De Kwakman Groep is een collectief van bedrijven met durf en tomeloze ambitie. Zowel de directie als het team, denken graag groot en staan voor kwaliteit en innovatie. Elke onderneming binnen de Kwakman Groep heeft een eigen specialisme in afbouw en interieurbouw, tribunebouw en het design en de inrichting van een interieur.

Nieuwsgierig geworden? Onder het genot van een hapje en een drankje hoor je op 12 februari meer.

Aanmelden kan via noordwest-holland@vno-ncwwest.nl

Graag tot dan!

Uitnodiging bedrijfsbezoek Tol Plaatwerk - 12 februari 2019