Vereniging Ondernemend Waterland

MET DE HACKER AAN TAFEL

De PRO, PCO, KHN P’end en BO organiseren samen met het RPC, de Gemeente Purmerend en de Politie de Masterclass: “Cybercrime voor ondernemers”!

Hoe weerbaar is uw organisatie?

Bedrijven die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker, je leest er vrijwel dagelijks over. Om dit te voorkomen zijn bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing organiseert om die reden gratis masterclasses in heel Noord-Holland.

Masterclass cybercrime

Tijdens deze interactieve masterclass “Houd Cybercriminaliteit buiten de deur” van een uur praten ethical hackers je bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. We delen best practises en demo’s en tonen hoe eenvoudig een hacker gegevens van een website kan stelen. Er is uitgebreid tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Na deze masterclass bent u bewust van de risico’s en voorbereid op de toekomst.

– Dit evenement is voor elke ondernemer in de regio gratis toegankelijk! –

 

Programma

18:00 uur Inloop

18:30 uur Start programma

20:00 uur Eind masterclass

20:00 uur Spreekuur

21:30 uur Eind borrel Locatie

 

Adres: Burggolf Purmerend

             Westerweg 60

             1445 AD Purmerend

Datum: 25 november 

Tijd: 18:00 - 21:30

 

Aanmelden voor dit evenement kan op de site van het RPC: https://www.rpcnh.nl/activiteiten

 

Over het RPC

In het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing werken ondernemers met overheden samen aan een veilig en gunstig ondernemersklimaat. Met preventieve maatregelen, voorlichting en trainingen worden oplossingen gezocht en gevonden. De aanpak dient ook het economisch belang van ondernemend Noord-Holland.

 

 

MET DE HACKER AAN TAFEL