Vereniging Ondernemend Waterland

Kubbinga uit Volendam ondernemer van het jaar MKB midden 2021

De winnaars van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland zijn donderdagavond bekend gemaakt. De ondernemingen mogen zich een jaar lang ‘de beste Onderneming van Noord-Holland’ noemen en hebben een geldbedrag gewonnen.

Het Volendamse Kubbinga B.V., VOWA Onderneming van het Jaar 2019, dat Volare kinderfietsen maakt, heeft donderdag de juryprijs gewonnen in de categorie ’MKB midden’ van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021.

De CLB Groep uit De Rijp, dat soft- en hardware ontwikkelt en integreert in de zorg, won in de categorie ’grootbedrijf’. In de categorie ’MKB klein’ koos de jury voor het Laurentius College (Schiphol), dat stewardess- en hotelopleidingen verzorgt.

De Haarlemse Wijnkoperij Okhuysen won de publieksprijs en de belofteprijs mocht in ontvangst genomen worden door Dobbi, een landelijke was- en stomerijdienst uit Hilversum.

De winnaars in de verschillende categorieën kregen elk vijfduizend euro en mogen zich ’Beste Onderneming van Noord-Holland’ noemen. Vanwege de coronamaatregelen werd de veertiende editie van de verkiezing via livestream uitgezonden vanuit de Philharmonie in Haarlem en werden de winnende bedrijven door de juryleden verrast. In totaal waren 33 ondernemingen genomineerd.

Kubbinga uit Volendam ondernemer van het jaar MKB midden 2021