Vereniging Ondernemend Waterland

VOWA jaarprijs 2017: De spanning stijgt

In december koos IBEV de onderneming van het jaar in de gemeente Edam-Volendam. Kwakman Afbouw B.V. werd de glorieuze winnaar. De Ondernemersvereniging Waterland koos op vrijdag 5 januari 2018 Van Geemen Grond Wegen Water te Monnickendam tot onderneming van het jaar. In week 2 zullen de Beemster Ondernemer (8 januari), OV Zeevang (12 januari) en de Purmerender Regio Ondernemers (13 januari) eveneens de ondernemer van het jaar kiezen. De vijf ‘lokale winnaars’ worden op 19 januari bezocht door de VOWA-jury die zal bepalen welke onderneming uiteindelijk wordt gekozen tot ‘Onderneming van het jaar 2017 in de hele regio Waterland’.

Op maandag 12 februari 2018 wordt in Theater De Purmaryn te Purmerend door niemand minder dan de Staatssecretaris van Economische Zaken bekendgemaakt welke onderneming er met die prestigieuze titel vandoor gaat. Vorig jaar ging de titel naar Bakker Seed Productions B.V. te Beemster die vervolgens ook hoge ogen gooide bij de Provinciale verkiezing van de Onderneming van het jaar. 

Leden van Ondernemersverenigingen kunnen aanwezig zijn bij de feestelijke bekendmaking en uitreiking op 12 februari in De Purmaryn. Echter, de zaalcapaciteit is beperkt. Voor kaarten kunt u contact opnemen met uw eigen ondernemersvereniging. 

VOWA jaarprijs 2017: De spanning stijgt