Vereniging Ondernemend Waterland

Stageplaatsen gezocht

Hartstikke trots is VOWA op de contacten en samenwerking met het technisch onderwijs. De maandelijkse bezoeken die docenten aan bedrijven brengen dragen zeker bij aan die goede relaties. VOWA hecht veel belang aan een juiste afstemming tussen arbeidsmarkt en onderwijs. Beschikt de regio over de juiste opleidingen zodat het bedrijfsleven ook in de toekomst verzekerd is van goed personeel? Garanties zijn er niet, maar door het intensieve contact over en weer is de kans groot dat de werknemer van de toekomst is opgeleid in onze eigen Waterlandse regio.

Bij die goede relaties tussen onderwijs en arbeidsmarkt horen ook de stageplaatsen. Het is niet eenvoudig voor met name het VMBO-onderwijs om stageplaatsen te vinden. Daarom een oproep aan het bedrijfsleven: wees bereid om ook VMBO-ers een stageplaats aan te bieden. Het is ons gezamenlijke belang om de werknemers van de toekomst reeds nu kennis te laten maken met het bedrijfsleven. En denk nu niet dat uw bedrijf geen mogelijkheden heeft. Vrijwel elk bedrijf kan een plekje aanbieden.      
Er zijn VMBO-opleidingen motorvoertuigentechniek, metaal, elektro, bouw en ook zorg en welzijn, handel en verkoop.                                                                           

Kom op en wees beschikbaar voor de stagiaires.                                                                                                                                                                                 
U kunt natuurlijk rechtsteeks contact opnemen met de SG Gerrit Rietvled te Purmerend en/of SG De Triade te Edam. Maar u kunt zich ook melden bij VOWA (0299 477750 of 06 55721230 of info@vowa.nl). 

Stageplaatsen gezocht